Accu Asus X555LJ Laptop Snel Leeg38Wh 7.6V kopen

Kondigde eerder dit jaar op de CES 2017, is het apparaat vierkant gericht op degenen die streven naar het bezit van een zakelijke laptop die met houdt van van Accu Asus a555da concurreren kan.

Waarom Asus niet gewoon gaan voor een professionele uitgave van de ZenBook, zijn we niet zeker. De firma maakte de Asus ZenBook Pro UX501, maar die bijna twee jaar geleden werd gelanceerd, en 2.27 kg, het is ook zwaar om te worden beschouwd als een dunne en lichte laptop (eerder dit model had de Apple MacBook Pro stevig in haar bezienswaardigheden).

Geprezen als’s werelds lichtste 14-inch zakelijke laptop, de B9440UA iets meer dan 1kg weegt, en het is ongeveer 150 gram lichter dan de Dell XPS 13, misschien wel een van de beste laptops ontworpen premie rond.

Accu Asus x554uj gebruikt van een magnesiumlegering voor het chassis om zijn robuustheid. Dat gezegd hebbende, zowel het scherm en het toetsenbord weergegeven een mate van flex-niet veel, maar nog steeds merkbaar aan degenen voor wie deze gegevens van belang.

Beide input-randapparaten zijn comfortabel te gebruiken: het toetsenbord, een chiclet Waterbestendig model, biedt geweldige feedback en fatsoenlijke reizen zonder te lawaaierig, terwijl de touchpad royaal middelgrote even evenwichtig is.

De power-knop (of sleutel) ligt naast de delete-toets die sommige ongelukkige ongevallen zou kunnen veroorzaken, en net erboven is een vingerafdrukscanner.

Het scherm is helder en omgeven door een dunne vatting-openstelling van de Accu Asus x555lj laptop zorgt ervoor dat de basis om te doen opstaan, bieden een schuine typen oppervlak. Mooi in theorie, maar we zijn niet overtuigd door deze truc voor een goede reden.

Dit is een laptop die per definitie wordt ervan uitgegaan dat u veel op je schoot gebruiken zal, en zoals het geval met kickstands (bijvoorbeeld, zoals te zien op de Microsoft Surface Pro 4), de ‘onderkant’ van de B9440UA zorgt voor een ongemakkelijke ervaring bij het gebruik van dit apparaat in je schoot gedurende langere tijd.

Het is niet zo scherp als de rand van een kickstand, maar nog steeds persen op je schoot. Dus terwijl het is niet zo slecht als de bovengenoemde oppervlak, ten minste Microsoft heeft een excuus voor het gebruik van een kickstand (de noodzaak om een tablet staan); ASUS heeft geen aan de andere kant.

Zeker, het biedt een lichte verhoging voor het typen, maar het laatste wat dat je van een notebook toetsenbord op iemands schoot wilt is meer hoogte, zoals die uw polsen dwingt Flex zelfs meer.

Accu Asus x555uj ook begaan twee kardinale zonden door het doden van de webcam hier, en de beperking van het aantal poorten aan slechts drie – twee van hen zijn USB Type-C-poorten, met de derde is de audio-aansluiting.

Op dit punt, zal Asus graag verleiden u koopt een van haar SIMPRO docking station, een goed gemaakte, relatief betaalbaar randapparaat dat de laptop connectiviteit aanzienlijk verhoogt, VGA, twee DisplayPorts, HDMI, hoofdtelefoon, vijf USB-poorten, een Ethernet-poort en een kaartlezer toe te voegen.

batterij voor Asus X554LA

Accu/Batterij Asus Laptop : http://www.kopenaccu.com/asus.html

U het aansluit op een poort van de notebook en het kan zelfs de macht van uw laptop. Helaas, natuurlijk het niet oplost het inherente gebrek aan poorten op de B9440UA (en het moet nog een power supply unit). U kunt altijd conversieprogramma’s van derden kopen maar dat gaat nogal tegen het hele punt van het hebben van een ultra-draagbare apparaat.

Het ontbreken van een webcam is de echte moordenaar – we kan niet benadrukken genoeg hoe teleurgesteld we waren met het besluit om de webcam omwille van esthetica te offeren. Dell gepositioneerd de camera onhandig in de buurt van het toetsenbord op de XPS 13, die was niet ideaal, maar het is zeker beter dan helemaal geen webcam.

Onze standaard batterij-test, die met zich een count-up YouTube-video draait op 50% helderheid meebrengt tot afsluiten (met alle andere instellingen op standaard), zag de B9440UA bijna 9 uur duren.

Het monster van de beoordeling die was verzonden naar ons gebruikt een Intel Core i5-7200U CPU (een deel van de 15W) met 8GB RAM-geheugen en een 512 GB Micron 1100 3D NAND M2.2280 SSD (met nominaal lezen/schrijven snelheden van 530MBps en 500MBps respectievelijk nummers dat het apparaat comfortabel bereikt in onze het testen).

De rest van onze benchmark cijfers houden geen grote verrassingen. De 7200U is een zeer capabele CPU die niet op veel in vergelijking met de 7500U, zijn duurdere broer of zus missen-de enige verschillen zijn een marginaal lagere base en turbo klokfrequentie en 25% minder cache.

Let op dat Asus een internationale garantie van 3 jaar met de B9440UA gebundelde en het komt met Windows 10 Pro standaard, twee belangrijke USPs volgens ons. Geluid wordt verwerkt door Harman Kardon-luidsprekers en is verrassend bassy gegeven van de lay-out van de laptop.

We echt, echt willen om de B9440UA liefde, maar Asus maakt die een gemakkelijke taak. Deze laptop heeft twee enorme fouten waardoor het echt moeilijk is aan te bevelen van het apparaat als een ideale zakelijke laptop – dat, als een herinnering, ruim £1.000 kost.

Het gebrek aan havens (vooral oudere degenen) en het ontbreken van een webcam zijn puzzelen om te zeggen het minst, en een beetje van een eigen doelpunt, gezien de felle concurrentie dit notebook loopt in zijn prijsklasse.

De Lenovo ThinkPad 13 retails voor minder en biedt een paar meer trucs, zij het met een aanzienlijke gewichtstoename (50% extra), terwijl de award winnende Dell XPS 13 biedt veel meer connectiviteitsopties (en een webcam) in een kleiner volume terwijl het toevoegen van slechts 200 gram in gewicht.

En als u wilt iets nog kleiner en sneller met een langere levensduur van de batterij, touchscreen mogelijkheden samen met een webcam, dan check out de Toshiba Portégé X20W-D-10V.

http://backtodisco.net/kopenaccu/blog/1548/asus-x554uj-laptop-accu-vervangen-38wh-76v

http://kopenaccunl.blogvie.com/2017/05/19/asus-x554la-laptop-accu-vervangen-38wh-76v/


Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>