De Bruyne twijfelt aan het record van Manchester City dat ooit zal worden verslagen

Kevin De Bruyne denkt dat het “erg moeilijk” zal zijn voor elk team om Manchester City’s recordtelling van 100 punten te evenaren voor een Premier League-seizoen.

Een last-minute winnaar van Gabriel Jesus tegen
Argentinië shirts
Southampton op zondag zag de kampioenen het eerste team ooit worden om drie cijfers te bereiken voor punten in een enkele 38-game campagne in de competitie.

De prestatie onderstreepte de opmerkelijke

brazilie shirt wk 2018
prestatie van Pep Guardiola’s kant in 2017-18, die ook records neerzet voor de meeste overwinningen in het algemeen en weg van thuis, de meeste gescoorde doelpunten, grootste doelsaldo, de beste titelwinnende marge en de minste achterstand in hun wedstrijden.

De Bruyne geeft toe dat het een bijzonder moment was Argentinië shirts om de punten tally op zo’n dramatische manier te raken, en de Belgische ster verwacht niet dat de prestatie opnieuw wordt herhaald.
“We wisten allemaal dat als we 100 punten zouden krijgen, het iets speciaals zou zijn en het is waarschijnlijk erg moeilijk om opnieuw te beheren,” zei De Bruyne. “Het was het enige om voor te spelen en als je het seizoen op die manier beëindigt, last minute, laatste kick van het seizoen en je krijgt 100 punten, voelt het ongelooflijk.

“We hebben het record verbroken, 100 punten is iets Portugal shirts
bijzonders, drie cijfers is erg moeilijk om opnieuw te beheren en om daar deel van uit te maken betekent heel veel.

“We hebben de meeste punten ooit en met de competitie die je hebt met alle grote teams, is het erg zwaar om 100 punten te krijgen en slechts 14 punten te verliezen in het hele seizoen – om dat te beheren is iets speciaals.

“Dit jaar was iets speciaals, maar volgend jaar beginnen belgië shirts
jullie allemaal weer opnieuw nul en hetzelfde te doen is waarschijnlijk onmogelijk, maar we moeten proberen het te redden en volgend jaar proberen te winnen.
Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/


Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>